ZICHT OP HOUTEN

In collabaration with Andrea Verhave-Dieperink

Summer 2014

 

View on Houten (zicht op houten) is the biggest mural about Houten, painted by the people of Houten. People of all ages can help painting. The mural is divided in sections, showing Houtens diversity. From the forests and orchards to the industrial area's.

 

-----

Zicht op Houten is de grootste muurschildering van Houten, over Houten en gemaakt door Houtenaren. In het Oude Politiebureau van de Houtense Helden hebben jong en oud Houten meegeschilderd aan deze muurschildering.

 

De muurschildering is opgedeeld in verschillende onderwerpen waarin Houten naar voren komt. Zo is er een doorkijk naar de Slinger met het Theater, de Heemlanden en de Droomcirkel. Er is een deel Houtens Bos of ander groen te zien. Het industriele stuk van Houten is ook zichtbaar met de brug naar Schalkwijk.

 

Deze muurschildering is op de eerste verdieping van het Oude Politiebureau te zien en is dus ook niet voorbij gegaan aan de gebruikers van deze verdieping. Zo is er een groot stuk muur in teken van SHINE en wordt er rekening gehouden met de geschiedenis van het gebouw.

 

  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn Black Round
  • Facebook - Black Circle

© Wan Mai Linh Ly

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now