MEET UP 24/7

5 april 2019

16.00-18.00 Academiegalerie HKU

In Twentyfourseven presenteert de opleiding HKU Fine Art and Design in Education werk van veertien van haar alumni. Uitgangspunt voor deze tentoonstelling is de wisselwerking tussen het kunstenaarschap en het docentschap. Alle deelnemende kunstenaars combineren een vruchtbare kunstpraktijk met een rol in het onderwijs of de kunsteducatie. In de expositie, bijbehorende randprogramma en meet up staat de vraag centraal wat het betekent om zowel maker als docent of kunsteducator te zijn. Hoe versterken deze domeinen elkaar?

 

 

 

 

MEET UP BUILD UP TRANSITIE

22 februari 2018
16.00-20.30 uur HKU Pastoe Fabriek, Rotsoord 3

Twee keer per jaar organiseert de docentenopleiding een Meet-up voor de alumni, samenwerkingspartners, werkveld en studenten. Het halen en brengen staat centraal bij onze Meet-ups. Graag willen we deze Meet-up leren van elkaar en samen meedenken en meebouwen aan deze kunst educatieve community.  Het thema: Transitie. 

Onderwijs is constant in beweging, telkens weer in transitie door veranderingen. Het ‘in transit’ zijn van kunsteducatie is dan ook onze focus voor de aankomende Meet-up! Wij als HKU voelen ons ook in transitie, want ook wij zijn bezig met veranderingen doorvoeren. Met grote en kleine aanpassingen in het curriculum zoals samenvoegingen van verschillende vakken. Zo proberen wij docenten klaar te stomen voor het onderwijs van nu.

 

Het anders aanbieden van lessen, meegaan met de tijd en technieken is voor elke docent, school of instelling belangrijk. Zo ook voor jou! Tijdens de Meetup zullen we ingaan op deze nieuwe manieren van onderwijs en hoe deze toe te passen in het werkveld. De meetup bestaat uit 3 onderdelen: Een workshop (…) door Merel Zwarts. Denktanks met onderwerpen als makersonderwijs, vernieuwende leerlijnen en visie op kunsteducatie. En Masterclasses, want uitgeleerd ben je nooit!

  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn Black Round
  • Facebook - Black Circle

© Wan Mai Linh Ly

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now